Auton kiillotus ja myllytys

Auton kiillotus tai myllytys palauttaa uuden auton kiillon autosi maalipinnalle. Tutustu sivuillamme kiillotukseen ja myllytykseen liittyviin palveluihimme ja varaa oma aikasi kiillotukseen tai myllytykseen heti!

Varaa aika
Tietoa palvelusta

Auton kiillotus ja myllytys

Meiltä saat monipuoliset palvelut auton pintakäsittelylle. Perinteisestä vahauksesta huippulaadukkaisiin keramisiin pinnoiteisiin. Teemme myös auton kiilotuksia ja myllytyksiä. Keramiset pinnoitteet vaativat lähes aina myllytyksen ennen auton käsittelyä jotta saadaan hyvä lopputulos. Nämä ovat meidän erikoisuus ja olemme erittäin ylpeitä siitä työstä mitä teemme. Monet erittäin tyytyväiset asiakkaat ovat meille suuri ylpeys.

Palvelut

Perinteinen käsinvahaus

Henkilöauto 99€ // Maasturi 109€

Perinteinen vahaus antaa autollesi noin 6-12kk suojan.

Korrek Pro Ceramic TFC® nanoseal 4K

Henkilöauto 115€ // Maasturi 129€

Tämä on kevyt keraaminen pinnoite joka korvaa perinteisen vahauksen. Antaa noin vuoden suojan. Suojaa paremmin ja antaa paremman kiillon kun perinteinen vahaus mutta on liki saman hintainen. Tämä on siis erinomainen vaihtoehto vahauksen sijaan. Voidaan myös tehdä ilman koneellista kiillotusta.

Auton Myllytys 1

Henkilöauto 209€ // Maasturi 229€
(hinnat alkaen, tarkkaa hintaa emme uskalla antaa näkemättä autoa)

Tämä on yksivaiheinen myllytys/kiiloitus. Käytämme keskikarkeaa hiomatahnaa joka poistaa pintanaarmut ja kiillottaa maalipinnan samalla. Tämä on yleisin toimenpide ja yleensä riittävä palauttamaan auton alkuperäisen kiillon takaisin. Ei poista syvimpiä naarmuja.

Auton Myllytys 2

Henkilöauto 349€ // Maasturi 369€
(hinnat alkaen, tarkkaa hintaa emme uskalla antaa näkemättä autoa)

Tämä on kaksivaiheinen myllytys/kiillotus. Tässä käytämme ensin karkeampaa hiomatahnaa poistaakseen syvempiä naarmuja jonka jälkeen auto kiillotetaan hienolla kiillotustahnalla. Näin saadaan vielä syvempi kiilto autoon ja saamme syvempiä naarmuja pois. Kaikkia naarmuja tässäkään toimenpiteessä ei välttämättä saa pois. Jos naarmu on liian syvä syviä auton lakkapinta ei ole tarpeeksi paksu niiden poistamiseen. Siksi katsomme aina asiakkaan kanssa mitä on mahdollista tehdä hänen autolleen

Auton erikoismyllytys

Tämä palvelu on monivaiheinen myllytys joka sisältää vähintään 3 eri vaihetta ja on lähinnä tarkoitettu esittely ja harraste autoille joihin halutaan saada pinta joka on parempi kuin normaali käyttöautossa. Nämä ovat tapauskohtaisia ja emme voi antaa tälle palvelulle suoraa hintaa. Tästä neuvotellaan aina asiakkaan kanssa.

Kiillotuspaketit

Paketti 1

Auton kiillotus sekä Korrek One
-pinnoitus

Hinta alk. 450 €

Varaa aika

Paketti 2

Auton kiiloitus sekä laadukas kova vahaus

Hinta alk. 350 €

Varaa aika

Varaa aika Bunker Garageen

Soita numeroon +358 9 3154 5495 tai lähetä yhteydenottopyyntö!

13 + 6 =

Yhteystiedot

 

Bunker Garage Oy

Svinhufvudintie 9-11

00570 Helsinki

thomas@bunkergarage.fi

Ajanvaraus: +358 9 3154 5495

Aukioloajat

 

Ma - Pe: 09-18

La - Su: Suljettu
(tai sopimuksen mukaan)